NGAMUMULE BASA SUNDA

Sadaya guru bahasa sunda teu kedah ringrang atanapi hariwang,di kurikulum 2013 basa sunda toy dipayungan ku hukum nu panceg moal gedag kaanginan moalunggut kalinduan....mangga bilih bade palih dieu
Posting Komentar